Ga naar de inhoud

Ook als je geen ervaring hebt is de Alpha City Run iets voor jou

Meedoen aan een obstacle run; grote kans dat dit als een brug te ver voelt voor jou. Toeschouwers die kijken, twijfels of je het wel volhoudt, niet genoeg tijd om te trainen. Allemaal redenen om juist wél mee te doen volgens organisator Danny van Aanholt. 

Obstakels zijn er om overwonnen te worden
“Geloof dat je het kunt! Dat wil ik graag zeggen tegen degenen die nog nooit een obstacle run hebben gedaan en twijfelen of ze mee kunnen doen. We zijn allemaal hier op aarde om te ontdekken en te leren. Er is niets wat we als mensen niet kunnen bereiken als we erin geloven. Obstakels zijn er om overwonnen te worden, niet om ons ervan te weerhouden uitdagingen aan te gaan.”

Gemeenschap van mensen die elkaar steunen
Deelname aan een obstacle run kan in het begin intimiderend lijken, vooral als het nieuw voor je is. “Maar”, zegt Danny, “onthoud dat je niet alleen bent. Samenwerking is een krachtig middel om mooie dingen te bereiken. In een obstacle run vind je vaak een geweldige gemeenschap van mensen die elkaar steunen en aanmoedigen om samen de uitdagingen te overwinnen.”

“Deelname aan een obstacle run kan een prachtige manier zijn om je grenzen te verleggen, nieuwe vaardigheden te ontdekken en vooral plezier te hebben”, sluit Danny af.