Ga naar de inhoud

Over ons

Alpha City Run is een uniek sportevenement dat dwars door het centrum van Arnhem loopt. Ga alleen of samen met je vrienden, sportmaatjes, collega’s of familie de sportieve uitdaging aan. Test je uithoudings- en doorzettingsvermogen, stap uit je comfortzone en overwin alle uitdagende obstacles. Vier je sportieve presentatie samen met je vrienden en familie. Het gaat er niet om hoe je snel je over de finish komt, maar wel of je maximaal plezier hebt gehad.

Alpha City Run is gebaseerd op een wolvenroedel. In een roedel zijn de taken verdeeld en staat iedereen in haar of zijn kracht. Er is altijd iemand aanwezig om je te helpen. Door samen te werken behaal je gezamenlijk succesvol de finish.

Onze kernwaarden

UITDAGING

Wij weten dat groeien niet altijd gemakkelijk is, wij zijn er van overtuigd dat je groeit door een uitdaging aan te gaan. Iedereen staat voor je klaar om je te helpen om de finish te bereiken.

VERBINDING

Graag maken wij de wereld een stukje mooier door mensen via sport met elkaar in verbinding te brengen vanuit alle lagen uit de samenleving.

PLEZIER

Wij geloven dat geen sportief doel te ver is als je plezier hebt in wat je doet. Voor dat plezier zorgen wij, wij bezorgen jou de dag van je leven.

Are you ready to join the pack?